5/18/2011

Homemade scorn and jam


I have been using "Cookpad" recipe to make scones but scornes have never risen properly, so this time I used "Edmonds" scorn recipe, then they rose!
They are crispy outside and soft inside, just how I like.

When I bought 1 kg of plums for 2AUD, they tasted awful. So I decided to make plum jam.
I like it so much and so is my husband! But it's not much left now and plum season seems to be ended.
What jam should I make now?

ニュージーランドの料理本のスコーンレシピを使ってみたら、スコーンがきれいにふくらみました。
外がかりかりで、中はしっとり、満足です。

赤いジャムはプラムジャムです。1キロ2ドルの安いものを買ったら、かなりまずかったので、ジャムにしてみました。そしたらおいしいこと!
もう残りわずかだけど、プラムのシーズンは終わってしまったみたい。
今度は何のジャムを作ろう??